HomeReceptenZoute amandelstengels

Zoute amandelstengels

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Zoute amandelstengels
garde Bereiden

20 minuten

Bakken

35-40 minuten

Wat is nou een borrel zonder hartige stengels? Bladerdeeg, amandelen en een flinke snuf zout maken samen hét recept voor zoute amandelstengels. Nog lekkerder met zelfgemaakt bladerdeeg!

garde Bereiden

20 minuten

Bakken

35-40 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Masterclasses

Nóg meer inspiratie

Meesterlijke masterclasses

Iedere week komt er een nieuwe masterclass online waarin Robèrt zijn beste tips en technieken deelt. Van brood tot chocolade, van decoreren tot toeren: de online masterclasses hebben iedere maand een ander thema. Word Meesterlijk member en krijg automatisch toegang!

Word Meesterlijk memberBekijk masterclasses