HomeReceptenYoghurt-sinaasappel-cheesecake van Miljuschka

Yoghurt-sinaasappel-cheesecake van Miljuschka

gardegarde Goed te doen
Yoghurt-sinaasappelcheesecake Miljuschka
garde Bereiden

25 minuten

Wachten

2 uur

Kookboekenschrijfster, tv-kok en duizendpoot Miljuschka is gek op lekker eten en koken. Een van haar favoriete familiebaksels is cheesecake. In haar boek Makkelijk met Miljuschka staat onder andere dit recept voor een heerlijke yoghurt-sinaasappelcheesecake.

garde Bereiden

25 minuten

Wachten

2 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Bakken met Miljuschka

Wie Miljuschka een beetje volgt, weet een ding zeker: ze is gek op lekker eten. Ze heeft intussen meerdere kookboeken op haar naam staan en kreeg haar voorliefde voor goed eten met de paplepel ingegoten door haar oma. Maar is ze vooral een liefhebber van zoete of toch ook hartige baksels? Wat is haar ultieme succesrecept? En aan welk familierecept heeft ze goede herinneringen. Antwoorden op deze vragen en meer lees je in Het bakleven van Miljuschka.

In de rubriek Dikke Mik in Meesterlijk nr. 39 deelt Miljuschka ook haar favoriete belegde broodje. Bestel het magazine nu online.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer