Witte kadetjes
55 minuten
Wachten1 uur en 50 minuten
Bakken7-8 minuten
Robèrt is er ooit jeugdkampioen mee geworden én maakte ze voor zijn examen voor de titel Meester Boulanger: witte kadetjes. De karakteristieke vorm van deze zachte Hollandse broodjes ontstaat door het deeg in te steken met een kadettensteker. In plaats daarvan kun je ook een deegsteker of de achterkant van een pollepel gebruiken. Je moet de techniek even in de vingers krijgen, maar oefening baart kunst.
55 minuten
Wachten1 uur en 50 minuten
Bakken7-8 minuten
Extra recept informatie
Uitgebreide bakvragenbibliotheek
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen