HomeReceptenWitte kadetjes

Witte kadetjes

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Witte kadetjes
garde Bereiden

55 minuten

Wachten

1 uur en 50 minuten

Bakken

7-8 minuten

Robèrt is er ooit jeugdkampioen mee geworden én maakte ze voor zijn examen voor de titel Meester Boulanger: witte kadetjes. De karakteristieke vorm van deze zachte Hollandse broodjes ontstaat door het deeg in te steken met een kadettensteker. In plaats daarvan kun je ook een deegsteker of de achterkant van een pollepel gebruiken. Je moet de techniek even in de vingers krijgen, maar oefening baart kunst.

garde Bereiden

55 minuten

Wachten

1 uur en 50 minuten

Bakken

7-8 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Uitgebreide bakvragenbibliotheek

Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team

Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.

Stel een vraagNaar de bakvragen