HomeReceptenWildkroketten

Wildkroketten

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Wildkroketten
garde Bereiden

2 uur 30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

6-8 minuten

Deze bourgondische kroketten op basis van wildstoof zitten boordevol smaak. Door de bloem voor de ragout in de oven te roosteren, krijgen ze nog meer karakter. Robèrt maakt de kroketten in siliconen vormpjes, maar je kunt er natuurlijk ook handgevormde kroketten van maken, of bitterballen!

garde Bereiden

2 uur 30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

6-8 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer