HomeReceptenVurig desembrood van Reindert Hameeteman

Vurig desembrood van Reindert Hameeteman

gardegardegarde Moeilijk
© Reindert Hameeteman – Vurig desembrood
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

58 minuten

Een desembrood met een spannend uiterlijk en dito smaak, dankzij de toevoeging van puntpaprika’s en chilivlokken. Een vleugje pit en een prachtige kleur! Lekker bij de lunch of op de borrelplank.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

58 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Meer over Reindert

Met onder andere dit brood behaalde Reindert Hameeteman zijn Meestertitel. Reindert behaalde in 2022 de titel Meester Boulanger. Lees meer over zijn weg naar de Meestertitel in Meesterlijke ontmoeting met… Reindert Hameeteman. Plus enkele waardevolle tips voor thuisbakkers.

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership