HomeReceptenVruchtencake van Julius Jaspers

Vruchtencake van Julius Jaspers

gardegarde Goed te doen
Julius Jaspers - vruchtencake - Fotografie Dennis Brandsma
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

minimaal 3 dagen

Bakken

2,5 uur

Julius Jaspers runde jarenlang zijn eigen restaurant, schreef meerdere kookboeken en presenteerde onder andere Topchef en Masterchef. Hoewel hij een echte carnivoor is, heeft hij ook succesrecepten voor zoete baksels, zoals deze gevulde vruchtencake.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

minimaal 3 dagen

Bakken

2,5 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

BAKKEN MET Julius Jaspers

Dit recept is een van Julius’ favorieten. In de rubriek Het bakleven van Julius deelt hij nog meer favoriete gerechten, vertelt hij of hij meer te porren is voor zoete of hartige baksels en deelt hij welk recept hij móét maken voor verjaardagen.

Wil je meer van zijn recepten proberen? Kijk dan op zijn website of bestel Meesterlijk nr. 34, waarin Julius voor de rubriek Dikke Mik het recept van zijn favoriete belegde boterham deelt.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer