Tartines russes
Makkelijk
Bereiden
30 minuten
Wachten30 minuten
Bakkenca. 10 minuten
De naam suggereert dat dit toast is (tartine betekent ‘boterham’), maar niets is minder waar. Tartines russes zijn knapperige koeken met een vulling van botercrème. Robèrt: ‘Ze zijn ooit ontstaan als foutje, toen iemand hardewenerdeeg wilde maken maar iets verkeerd had afgewogen. Het deeg kreeg een grove, open structuur en werd een soort koekje.’
Bereiden
30 minuten
Wachten30 minuten
Bakkenca. 10 minuten
Extra recept informatie
UITGEBREIDE BAKVRAGENBIBLIOTHEEK
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen