HomeReceptenSuikerbrood ‘zonder suiker’

Suikerbrood ‘zonder suiker’

gardegardegardegarde Meesterbakker
Meesterlijk van Robèrt - Recept suikerbrood zonder suiker
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

40 minuten

Suikerbrood bakken zonder suiker, kan dat? Jazeker, als je de suiker vervangt door de zoetstof isomalt. Minder calorieën, nog steeds lekker. Ga de uitdaging aan met dit recept dat Robèrt ontwikkelde voor zijn Meester Boulanger-examen.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership