HomeReceptenStokbrood

Stokbrood

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Stokbrood (baguettes)
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2-3 uur en 40 minuten

Bakken

20-24 minuten

De grote hoeveelheid water, de karakteristieke vorm en hoge baktemperatuur geven stokbrood z’n kenmerkende krokante korst. Dat betekent ook dat het brood vrij snel uitdroogt – vandaar dat Franse bakkers de hele dag door baguettes bakken. Verser dan vers uit eigen oven krijg je het niet, dus met dit recept van Robèrt zit je zeker goed.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2-3 uur en 40 minuten

Bakken

20-24 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer