HomeReceptenStokbrood

Stokbrood

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Stokbrood (baguettes)
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2-3 uur en 40 minuten

Bakken

20-24 minuten

De grote hoeveelheid water, de karakteristieke vorm en hoge baktemperatuur geven stokbrood z’n kenmerkende krokante korst. Dat betekent ook dat het brood vrij snel uitdroogt – vandaar dat Franse bakkers de hele dag door baguettes bakken. Verser dan vers uit eigen oven krijg je het niet, dus met dit recept van Robèrt zit je zeker goed.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2-3 uur en 40 minuten

Bakken

20-24 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership