HomeReceptenSpeculaastaart met mandarijn

Speculaastaart met mandarijn

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Speculaastaart met mandarijn
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

12 minuten

In dit taartje met brosse speculaasbodem en speculaasroom is de crémeux van mandarijn een frisse tegenhanger voor de specerijen. Een gouden combinatie! De smaak van mandarijn komt het best tot z’n recht als je een extra zuurtje toevoegt, in dit geval citroen.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

12 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership