HomeReceptenSorbetijs van mango en passievrucht

Sorbetijs van mango en passievrucht

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Mango-passiesorbet
garde Bereiden

15 minuten

Wachten

6 uur en 20 minuten

Weer of geen weer, de combinatie van mango en passievrucht voert je mee naar zonnige oorden. Serveer dit sorbetijs in royale bollen en proef de zomer.

garde Bereiden

15 minuten

Wachten

6 uur en 20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer