HomeReceptenSorbetijs van mango en passievrucht

Sorbetijs van mango en passievrucht

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Mango-passiesorbet
garde Bereiden

15 minuten

Wachten

6 uur en 20 minuten

Weer of geen weer, de combinatie van mango en passievrucht voert je mee naar zonnige oorden. Serveer dit sorbetijs in royale bollen en proef de zomer.

garde Bereiden

15 minuten

Wachten

6 uur en 20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership