HomeReceptenSoezentaart met aardbeien (Poolse Karpatka)

Soezentaart met aardbeien (Poolse Karpatka)

Goed te doen
Karpatka (soezentaart)
garde Bereiden

50 minuten

Wachten

2 uur en 30 minuten

Bakken

25-30 minuten

De karpatka is een Poolse soezentaart. De naam is afgeleid van het Karpaten-gebergte, omdat de bovenkant van de taart – een hobbelige, onregelmatige laag soezendeeg – lijkt op een bergachtig landschap. Vandaar dat er wat bakpoeder wordt toegevoegd aan het soezenbeslag: daardoor poft het nog wat extra op.

garde Bereiden

50 minuten

Wachten

2 uur en 30 minuten

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership