HomeReceptenScallion pancakes (cong you bing)

Scallion pancakes (cong you bing)

Goed te doen
Scallion pancakes (cong you bing)
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

15 minuten

Het deeg van deze Chinese pannenkoekjes met lente-ui wordt meerdere keren gevouwen, waarbij telkens sesamolie wordt toegevoegd. Zo ontstaan meerdere lagen in het deeg, die lekker krokant bakken. Voor het serveren snijd je de pannenkoek in puntjes. Lekker met een pittige dip!

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership