HomeReceptenSan Marcos-taart  

San Marcos-taart  

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - San Marcos-taart
garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1-2 uur

Bakken

20 minuten

De San Marcos-taart is ontstaan in Andalusië, maar populair als verjaardagsgebak in heel Spanje. Kenmerkend is de combinatie van zacht getrempeerd biscuit met een roomvulling en een afwerking van crème op basis van eidooiers. Als finishing touch wordt deze crème geroosterd, wat de taart een gouden randje geeft.

garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1-2 uur

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership