HomeReceptenRoscón de Reyes 

Roscón de Reyes 

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Roscón de Reyes
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 45 minuten

Bakken

35 minuten

In Nederland vieren we Driekoningen met driekoningenbrood, gevuld met gedroogde vruchten en amandelspijs. In België en Frankrijk liggen de vitrines vol met galettes des rois, bladerdeegtaarten met een vulling van frangipane. En in Spanje draait het allemaal om de roscón de Reyes, een krans van zoet brood met gekonfijt fruit. Traditioneel wordt er een boon, amandel of aardewerken figuurtje in verstopt: wie hem vindt, is koning voor een dag.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 45 minuten

Bakken

35 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership