HomeReceptenRomia’s

Romia’s

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Romia's
garde Bereiden

20 minuten

Bakken

23 minuten

Deze romia’s maak je met een combinatie van twee technieken: de buitenkant is een roerdeeg, de goudgekleurde vulling een kookdeeg. Een leuk koekje om te maken!

garde Bereiden

20 minuten

Bakken

23 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Masterclasses

Nóg meer inspiratie

Meesterlijke masterclasses

Iedere week komt er een nieuwe masterclass online waarin Robèrt zijn beste tips en technieken deelt. Van brood tot chocolade, van decoreren tot toeren: de online masterclasses hebben iedere maand een ander thema. Word Meesterlijk member en krijg automatisch toegang!

Word Meesterlijk memberBekijk masterclasses