HomeReceptenRisolles met ham en kaas

Risolles met ham en kaas

Goed te doen
Risolles met ham en kaas
garde Bereiden

1 uur

Wachten

2 uur

Bakken

6 minuten per batch

Risolles zijn een populaire snack uit de Indonesische keuken. In feite zijn het een soort pasteitjes, die worden gevuld met kip en groente of, zoals hier, met ragout. De ragout kun je prima van tevoren maken en invriezen. Als je dan een keer een restje bladerdeeg hebt, zet je zo een paar lekkere snacks in elkaar.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

2 uur

Bakken

6 minuten per batch

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership