HomeReceptenReibekuchen

Reibekuchen

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Reibekuchen
garde Bereiden

15 minuten

Bakken

8 minuten per stuk

Deze Duitse Reibekuchen zijn een kruising tussen pannenkoekjes en rösti. Traditioneel eet je ze met appelcompote, maar bij ons is gerookte zalm met kruidendip favoriet. Maak ze als amuse of hartig hapje bij de borrel!

garde Bereiden

15 minuten

Bakken

8 minuten per stuk

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer