HomeReceptenRed velvet muffins

Red velvet muffins

Goed te doen
Red velvet muffins
garde Bereiden

25 minuten

Wachten

ca. 30 minuten

Bakken

25 minuten

Zachte cake, een rode kleur en een frisse frosting: dat is de klassieke Amerikaanse red velvet. Oorspronkelijk een gelaagde taart, maar door de populariteit zijn allerlei variaties ontstaan, denk aan red velvet pancakes, red velvet cookies en – zie hier – red velvet muffins. Tip: zorg dat alle ingrediënten voor de frosting op kamertemperatuur zijn om schiften te voorkomen.

garde Bereiden

25 minuten

Wachten

ca. 30 minuten

Bakken

25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership