HomeReceptenRecept van Gwenn (HHB): polonaise

Recept van Gwenn (HHB): polonaise

gardegardegardegarde Meesterbakker
Afbeelding van Recept van Gwenn (HHB): polonaise
garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

3 uur en 30 minuten

Bakken

1 uur en 55 minuten

Deze Hollandse variant op de Franse polonaise is een bijzondere combinatie van smaken en texturen. Gwenn vulde ‘m met crème diplomate, madeleinebiscuit, citroencrémeux, een friszure frambozensaus en verse aardbeien en frambozen. Kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat!

garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

3 uur en 30 minuten

Bakken

1 uur en 55 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership