HomeReceptenRatatouille­pasteitjes

Ratatouille­pasteitjes

Goed te doen
Ratatouillepasteitjes
garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

25 minuten

Deze ratatouillepasteitjes zijn perfect als borrelhap of voorafje. Warm zijn ze het lekkerst, maar je kunt ze prima van tevoren maken en à la minute weer opwarmen: zo’n 8 minuten in de oven op 165 °C. Glas rosé erbij en je waant je zo in de Provence.

garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership