HomeReceptenRagoutpie met kip en champignons

Ragoutpie met kip en champignons

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Ragoutpie met kip en champignons
garde Bereiden

50 minuten

Wachten

½ dag

Bakken

40 minuten

Een heerlijke combinatie van romige ragout, malse kip en champignons, verpakt in knapperig bladerdeeg. Maak deze pie als smaakvolle lunch- of avondmaaltijd. Of wanneer jij er trek in hebt!

garde Bereiden

50 minuten

Wachten

½ dag

Bakken

40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer