HomeReceptenRabarber-frambozenconfiture

Rabarber-frambozenconfiture

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Rabarber-frambozenconfiture
garde Bereiden

15 minuten

Rabarber is een heerlijk seizoensproduct van Hollandse bodem. In het voorjaar komt de eerste rabarber uit de koude grond en daar maken we graag gebruik van. In deze confiture combineert Robèrt de friszure smaak van rabarber met zoete frambozen. Lekker bij grof desembrood!

garde Bereiden

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer