HomeReceptenPlukbrood van naan

Plukbrood van naan

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Plukbrood van naan
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 15 minuten

Bakken

ca. 25 minuten

Het beste van twee werelden: een plukbrood van deeg waar je ook naanbrood mee maakt. Dit borrelbrood heeft een bijzondere smaak dankzij het gebruik van yoghurt en een vleugje knoflook. Genieten!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 15 minuten

Bakken

ca. 25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer