HomeReceptenPissaladière

Pissaladière

Goed te doen
Pissaladière
garde Bereiden

1 uur

Wachten

30 minuten

Bakken

7 minuten

De pissaladière is een Provençaalse hartige taart met gekaramelliseerde uien, ansjovis en olijven. Eenvoudig, maar rijk van smaak – dat kunnen de Fransen toch als geen ander. Officieel maak je de pissaladière met een gistdeeg. Robèrt gebruikt hier een hartig taartdeeg. Dat geeft een minder explosieve bakaard en dus een strakker resultaat.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

30 minuten

Bakken

7 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership