HomeReceptenPecanbroodjes met ahornsiroop

Pecanbroodjes met ahornsiroop

Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Pecanbroodjes met ahornsiroop
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

4 uur en 30 minuten

Bakken

20-24 minuten

Deze zoete broodjes van croissantdeeg worden gevuld met spijs van pecannoten en ahornsiroop. Voor een fraaie afwerking kleur je een deel van het deeg bruin met cacao en snijd je het deeg in met een rasterroller. Vind je dat te veel gedoe of heb je geen rasterroller in huis? Laat die stappen dan achterwege en vul de broodjes met de spijs zoals je saucijzenbroodjes zou vullen.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

4 uur en 30 minuten

Bakken

20-24 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership