HomeReceptenParis-Brest met karamel

Paris-Brest met karamel

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Paris-Brest met karamel
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

25 minuten

De Paris-Brest is een Franse soezentaart die is ontwikkeld als een ode aan de wielerwedstrijd van Parijs naar Brest en weer terug; de soezenring symboliseert een fietswiel. Of je er nu een flinke etappe op hebt zitten of niet, luchtig soezendeeg met een zachte karamelmousseline is altijd een goed idee.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Uitgebreide bakvragenbibliotheek

Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team

Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.

Stel een vraagNaar de bakvragen