Paris-Brest met karamel
Moeilijk
Bereiden
1 uur en 15 minuten
Wachten3 uur
Bakken25 minuten
De Paris-Brest is een Franse soezentaart die is ontwikkeld als een ode aan de wielerwedstrijd van Parijs naar Brest en weer terug; de soezenring symboliseert een fietswiel. Of je er nu een flinke etappe op hebt zitten of niet, luchtig soezendeeg met een zachte karamelmousseline is altijd een goed idee.
Bereiden
1 uur en 15 minuten
Wachten3 uur
Bakken25 minuten
Extra recept informatie
Uitgebreide bakvragenbibliotheek
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen