HomeReceptenParfait met stroopwafel

Parfait met stroopwafel

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Parfait met stroopwafel
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

minimaal 2,5 uur

Zin in een lekker ijsdessert, maar heb je geen ijsmachine in huis? Deze stroopwafelparfait laat je gewoon opstijven in de vriezer. De parfait maak je op basis van een pâte à bombe, een luchtige massa van eieren en suiker. De warme smaken van chocolade, koffie, vanille en noten passen daar goed bij. Of zoals in dit geval: stroopwafel!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

minimaal 2,5 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer