HomeReceptenPalmiers met framboos en witte chocolade

Palmiers met framboos en witte chocolade

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Palmiers met framboos en witte chocolade
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

Palmiers zijn klassiek Franse bladerdeegkoeken, Robèrt is er dol op. De naam verwijst naar de vorm: palmier is Frans voor ‘palmboom’. Voor deze variant gebruikt Robèrt gedroogde frambozenstukjes; verse frambozen bevatten te veel vocht. Kun je geen gedroogde frambozen vinden? Gebruik dan bijvoorbeeld kaneelsuiker.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership