HomeReceptenPaleisbanket

Paleisbanket

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Paleisbanket
garde Bereiden

30 minuten

Bakken

10 minuten

Deze klassieke Hollandse koekjes bak je in feite van afgeslapte amandelspijs. Traditioneel gebruikten bakkers krantenpapier om paleisbanket op te bakken. Zeker toen ze vroeger nog veel meer ‘op de vloer’ bakten was dit nodig, omdat de koekjes anders te veel (directe) hitte kregen en te donker en krokant bakten – terwijl ze juist een zachte bite moeten krijgen.

garde Bereiden

30 minuten

Bakken

10 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership