HomeReceptenOsterzopf (vlechtbrood)

Osterzopf (vlechtbrood)

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - vlechtbrood met rozijntjes en parelsuiker
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 15 minuten

Bakken

25-30 minuten

Ostern is Duits voor Pasen, Zopf voor vlechtbrood. Tel die twee bij elkaar op en je krijgt een feestelijk paasbrood gevuld met parelsuiker en rozijnen.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 15 minuten

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer