HomeReceptenOsterzopf (vlechtbrood)

Osterzopf (vlechtbrood)

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - vlechtbrood met rozijntjes en parelsuiker
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 15 minuten

Bakken

25-30 minuten

Ostern is Duits voor Pasen, Zopf voor vlechtbrood. Tel die twee bij elkaar op en je krijgt een feestelijk paasbrood gevuld met parelsuiker en rozijnen.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 15 minuten

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership