HomeReceptenOmgekeerde hartige worteltjestaart van Yvon Jaspers

Omgekeerde hartige worteltjestaart van Yvon Jaspers

gardegarde Goed te doen
© Omgekeerde hartige worteltjestaart uit Onze boerderij - Yvon Jaspers.
garde Bereiden

25 minuten

Bakken

30 minuten

Naast tv-programma’s over het boerenleven schrijft Yvon Jaspers ook kookboeken. In haar boek Onze Boerderij staan 60 recepten van typisch Hollandse gewassen van eigen oogst, waaronder dit recept voor omgekeerde hartige worteltaart.

garde Bereiden

25 minuten

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

BAKKEN MET YVON JASPERS

Ývon Jaspers presenteerde tal van tv-programma’s over het boerenleven en startte als kers op de taart haar eigen kleinschalige boerderij. Met haar eigen moestuin heeft ze volop verse ingrediënten van eigen land. Veel van die producten vind je terug in haar kookboek Onze boerderij, waar dit recept ook in is gepubliceerd. Maar met welke producten bakt en kookt Yvon nog meer? Wat zijn haar guilty pleasures? En wat is haar favoriete bakboek? Lees het in Het bakleven van… Yvon Jaspers.

In Meesterlijk magazine nr. 37 deelt Yvon ook het recept voor haar favoriete belegde boterham: desembrood met fenegriekkaas en bieten-mierikswortelspread. Bestel het magazine voor deze en meer recepten.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer