Napoleontaart van Zeinab
2 uur en 30 minuten
Wachten10 uur
Bakken30 minuten
Deze Russische Napoleontaart maakte Heel Holland Bakt-finalist Zeinab Alhashime-Bakker voor haar bakboek Zoets van Zeinab. De combinatie van krokant bladerdeeg, de zachte roomvulling en frambozen zorgt voor een onweerstaanbare textuur en smaak.
2 uur en 30 minuten
Wachten10 uur
Bakken30 minuten
Extra recept informatie
MEER OVER Zeinab
Deze Napoleontaart is een van de vele taarten uit Zeinabs eerste bakboek Zoets van Zeinab. Het boek is praktisch ingedeeld: elk hoofdstuk behandelt een andere taartcomponent. Van vullingen en crèmes tot decoraties en van cakes tot basisrecepten. Als kers op de taart combineert Zeinab in het laatste hoofdstuk alle recepten in verschillende taarten. “Daarmee laat ik zien wat de mogelijkheden zijn. Zo hoop ik dat mensen uiteindelijk zelf cakes en vullingen gaan combineren, zodat ze letterlijk oneindig kunnen variëren. Aan het begin van het boek staan ook een smakenpalet om mensen daarbij te helpen.”
Benieuwd naar Zeinabs favoriete bakboek, succesrecept en guilty pleasures? Je leest het in de rubriek Het Bakleven van.