HomeReceptenNapoleontaart van Zeinab

Napoleontaart van Zeinab

gardegardegarde Moeilijk
© Saskia Lelieveld - Napoleontaart uit Zoets van Zeinab
garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

10 uur

Bakken

30 minuten

Deze Russische Napoleontaart maakte Heel Holland Bakt-finalist Zeinab Alhashime-Bakker voor haar bakboek Zoets van Zeinab. De combinatie van krokant bladerdeeg, de zachte roomvulling en frambozen zorgt voor een onweerstaanbare textuur en smaak.

garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

10 uur

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

MEER OVER Zeinab

Deze Napoleontaart is een van de vele taarten uit Zeinabs eerste bakboek Zoets van Zeinab. Het boek is praktisch ingedeeld: elk hoofdstuk behandelt een andere taartcomponent. Van vullingen en crèmes tot decoraties en van cakes tot basisrecepten. Als kers op de taart combineert Zeinab in het laatste hoofdstuk alle recepten in verschillende taarten. “Daarmee laat ik zien wat de mogelijkheden zijn. Zo hoop ik dat mensen uiteindelijk zelf cakes en vullingen gaan combineren, zodat ze letterlijk oneindig kunnen variëren. Aan het begin van het boek staan ook een smakenpalet om mensen daarbij te helpen.”

Benieuwd naar Zeinabs favoriete bakboek, succesrecept en guilty pleasures? Je leest het in de rubriek Het Bakleven van.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer