HomeReceptenMini-pies met kruidig gehakt

Mini-pies met kruidig gehakt

Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - mini-pies met kruidig gehakt
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

Deze mini-pies met kruidig gehakt zijn makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Breng het gehakt op smaak met kruiden en specerijen naar keuze, of gebruik een restje stoofvlees voor de vulling. Eet ze warm bij de lunch of als voorgerecht, met een groene salade.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership