HomeReceptenMini-pies met kruidig gehakt

Mini-pies met kruidig gehakt

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - mini-pies met kruidig gehakt
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

Deze mini-pies met kruidig gehakt zijn makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Breng het gehakt op smaak met kruiden en specerijen naar keuze, of gebruik een restje stoofvlees voor de vulling. Eet ze warm bij de lunch of als voorgerecht, met een groene salade.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

25-30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer