HomeReceptenMikkemannen

Mikkemannen

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Mikkemannen
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2 uur en 50 minuten

Bakken

7-8 minuten

Mikkemannen worden gegeten van begin oktober tot en met het sinterklaasfeest. Oorspronkelijk is het een streekproduct uit Brabant, Limburg en West-Vlaanderen. Voorheen werden ze gemaakt van brooddeeg met kaneel en basterdsuiker, tegenwoordig worden er (meer) speculaaskruiden aan toegevoegd. Seizoensbroodjes die je niet mag missen!

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

2 uur en 50 minuten

Bakken

7-8 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership