HomeReceptenMeergranencroissants

Meergranencroissants

Moeilijk
Meergranencroissants
garde Bereiden

1 uur

Wachten

3 uur en 40 minuten

Bakken

ca. 30 minuten

Er gaat weinig boven versgebakken croissants bij het ontbijt! Deze meergranencroissants zijn een leuke variatie op de standaard. Om te voorkomen dat de zaden en pitten zich volzuigen met vocht uit het deeg – en je daardoor eindigt met droge croissants – week je de geroosterde mix van tevoren in koude melk. Ook lekker: vervang de melk eens door koud bier.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

3 uur en 40 minuten

Bakken

ca. 30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership