HomeReceptenMediterrane pizza

Mediterrane pizza

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Mediterrane pizza
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

ca. 8-10 minuten per pizza

Een rustieke variant op de pissaladière, een bekend Frans gerecht met uien, ansjovis en olijven. Geen fan van ansjovis of eet je vegan? Vervang de vis door een groente naar keuze.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

ca. 8-10 minuten per pizza

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer