HomeReceptenMaisbroodjes

Maisbroodjes

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Maisbroodjes
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 35-50 minuten

Bakken

10-12 minuten

Deze maisbroodjes zijn een leuke variatie op standaard witte bolletjes. Maismeel is glutenvrij, dus Robèrt kiest voor tarwebloem om de broodjes mooi luchtig te laten rijzen. Met een vulling van maiskorrels en een afwerking van polenta – maismeel – krijgen ze een zoet accent.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 35-50 minuten

Bakken

10-12 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership