HomeReceptenMadeliefgebakjes met passievrucht en ananas

Madeliefgebakjes met passievrucht en ananas

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Madeliefgebakjes
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

3 uur en 40 minuten

Bakken

20-25 minuten

De goudbruine, knapperige bodem van deze tartelettes wordt gevuld met crémeux van passievrucht. Met de romige vanillecrème en een hart van ananascompote transformeer je ze in fleurige madeliefgebakjes. Bijna te mooi om op te eten. Bíjna.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

3 uur en 40 minuten

Bakken

20-25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer