HomeReceptenMadeleines van Sandra Ysbrandy

Madeleines van Sandra Ysbrandy

garde Makkelijk
Sandra Ysbrandy - madeleines - Foto: Janita Sassen
garde Bereiden

15 minuten

Bakken

15 minuten

Het is een van de favoriete zoete baksels van Sandra Ysbrandy: madeleines. Met dit succesrecept van haar zit je gebakken. Zelf eet Sandra de madeleines het liefst met een lekkere dip, zoals anglaise, jam of gesmolten chocolade.

garde Bereiden

15 minuten

Bakken

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

BAKKEN MET Sandra ysbrandy

Sandra Ysbrandy is afgestudeerd als natuurvoedingsadviseur en is onder andere bekend van het tv-programma Kook mee met MAX. Vanuit haar vakgebied zet ze zich in voor puur, onbewerkt en eerlijk eten. In de rubriek Het Bakleven van verklapt ze dat ze dol is op zoete baksels, vertelt ze over het familierecept van haar moeder en verklapt ze haar guilty pleasures.

Benieuwd naar wat haar favoriete belegde boterham is? In Meesterlijk nr. 33 deelt ze voor de rubriek Dikke Mik haar ultieme recept.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer