Limoncello-gebakjes
Meesterbakker
Bereiden
1 uur
Wachten4 uur + 30 minuten
Bakkenca. 30 minuten
Met deze kleurrijke gebakjes zet Robèrt citrus in de spotlight. Limoensap, limoenrasp én een mousse op basis van limoncello: als dat geen zomergevoel oproept, weten wij het ook niet meer. Dit recept vraagt om wat tijd en aandacht, maar daarmee zet je wel een imponerend gebakje op tafel.
Bereiden
1 uur
Wachten4 uur + 30 minuten
Bakkenca. 30 minuten
Extra recept informatie
Uitgebreide bakvragenbibliotheek
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen