HomeReceptenKnoflookbrood

Knoflookbrood

gardegarde Goed te doen
Afbeelding van Knoflookbrood

Aromatisch en smaakvol, deze hartige bolletjes! Maak er afzonderlijke broodjes van, zoals Robèrt, of leg de bolletjes tegen elkaar aan op de bakplaat voor een breekbrood om te delen. Lekker bij een tomatensalade met schapenkaas.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

2 uur en 15 minuten + 1 nacht

Bakken

15 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Word Meesterlijk member en ontdek het bakken met de beste bakker van Nederland: Robèrt van Beckhoven. Het is helemaal gratis!

  • Toegang tot álle recepten, inclusief deze!
  • Wekelijks nieuwe recepten, tips en inspiratie rechtstreeks in je inbox
  • Een kijkje achter de schermen bij de bakkerij

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer