HomeReceptenKnapkoek

Knapkoek

Makkelijk
Knapkoek
garde Bereiden

20 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

15-20 minuten

Knapkoek is een dunne, knapperige koek uit de Belgisch-Nederlandse Maasvallei. Over de smaak, vorm en oorsprong wordt al decennialang getwist, maar één ding staat vast: een echte knapkoek zegt ‘knap’ als je ’m in stukken breekt.

garde Bereiden

20 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

15-20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership