HomeReceptenKnäckebröd

Knäckebröd

Goed te doen
Knäckebröd
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

minimaal 1 uur

Bakken

10-11 minuten

Voor de stevige trek! Knäckebröd wordt traditioneel gemaakt van rogge en is door het lage vochtgehalte langdurig houdbaar. Lekker met kaas of zalm, of zoet met confiture.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

minimaal 1 uur

Bakken

10-11 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership