HomeReceptenKersenflappen

Kersenflappen

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Kersenflappen
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

30 minuten

Er gaat in de zomer weinig boven verse kersen van eigen bodem. Maak goed gebruik van het seizoen en ga aan de bak met deze kersenflappen! Let bij het kopen van kersen op een mooi donkere kleur en frisgroene steeltjes, en verwijder de steeltjes pas na het wassen. Buiten het seizoen kun je vlaaikersen of kersen uit blik gebruiken.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer