HomeReceptenKersenflappen

Kersenflappen

Goed te doen
Kersenflappen
garde Bereiden

45 minuten

Bakken

30 minuten

De kersenflap is zo’n Hollandse topper die nooit verveelt. Met vlaaikersen draai je ze zo in elkaar. In het seizoen kun je verse kersen gebruiken; breng deze indien nodig op smaak met wat suiker en gebruik wat maizena om ze te binden en een ‘soggy bottom’ te voorkomen.

garde Bereiden

45 minuten

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership