HomeReceptenKastanjebrood

Kastanjebrood

Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Kastanjebrood
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 20 minuten

Bakken

15 minuten

Dit robuuste brood wordt gemaakt met een mix van tarwe, rogge en kastanje. Tarwe- en roggebloem zorgen daarbij voor body en de juiste textuur, kastanjemeel voor de smaak. Tel er de vulling van walnoten en tamme kastanjes bij op en je krijgt het ultieme herfstbrood.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 20 minuten

Bakken

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership