HomeReceptenKardinaalschnitt 

Kardinaalschnitt 

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Kardinaalschnitt
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

10 minuten

Bakken

20 minuten

Dit Oostenrijkse gebak is luchtig en zacht. Van het biscuit tot de meringue, elke stap bevat een luchtig component. Goed kloppen dus. Ook lekker met een vulling van frambozen in plaats van kersen.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

10 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer