HomeReceptenKano’s

Kano’s

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Kano's
garde Bereiden

1 uur en 10 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

15-18 minuten

Stevig, bros-krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Kano’s zijn onweerstaanbaar lekker dankzij hun rijke vulling van amandelspijs. De basis is gelijk aan die van gevulde koeken en rondo’s, maar de speciale bakring geeft hem zijn karakteristieke vorm.

garde Bereiden

1 uur en 10 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

15-18 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer