HomeReceptenKalfsogen

Kalfsogen

gardegarde Goed te doen
Meesterlijk van Robèrt - Recept - Kalfsogen
garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

Kalfsogen zijn in de loop der tijd uit het assortiment van veel bakkers verdwenen. Daardoor is het een wat ‘vergeten’ koekje. Jammer, want het is een heerlijk klassieke lekkernij. Des te leuker om zelf te maken!

garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Nog meer klassieke koekjes

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer klassieke koekjes bakken? In nummer 30 van ons magazine Meesterlijk vind je een special van Robèrt met nog eens 6 recepten voor klassieke koekjes.

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Pain d'amande

© Meesterlijk van Robèrt – Pain d’amande (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Bokkenpootjes

© Meesterlijk van Robèrt – Bokkenpootjes (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Café noir

© Meesterlijk van Robèrt – Café noir (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Janhagel

© Meesterlijk van Robèrt – Janhagel (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Mokkaschuimpjes

© Meesterlijk van Robèrt – Mokkaschuimpjes (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Zebra's

© Meesterlijk van Robèrt – Zebra’s (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Pain d'amande
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Bokkenpootjes
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Café noir
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Janhagel
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Mokkaschuimpjes
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Zebra's
Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer